Кожен по-своєму ставиться до захворювання, як до конкретного діагнозу і як до того, що сталося безпосередньо з ним. З віком організм як біологічна система слабшає, і до кінця перемогти хворобу, що вперше вразила або загострилася вкотре, не завжди вдається, оскільки ресурсів стає все менше. У літніх людей нерідко розвиваються ускладнення. Часу на лікування і відновлення сил, достатніх для самостійного життя, потрібно більше, ніж раніше. Картина захворювання ускладнюється. Тотальне погіршення здоров’я — це серйозна сучасна проблема літніх людей. Щоб підтримувати здоров’я, потрібно докладати чимало зусиль. У старості їх не просто не вистачає. Літнім людям важко примушувати себе до фізичної активності, особливо якщо організм не був звиклий до навантажень навіть у молодості, а тепер потрібно підлаштовувати спосіб життя, зважаючи на вікові зміни. Виходить, що людині необхідно більше рухатися, бути активною, а тіло не слухається, хоче спокою.

Поселити родича в пансіонат — не означає його позбутися. Це правильне, зважене рішення дорослої людини, яке дасть змогу поліпшити якість життя літнього члена її сім’ї.

Отримати консультацію з питань  запису до закладу пансіонату для  літніх  людей  «Промінь Сонця»  можна  цілодобово  за телефоном гарячої лінії Координаційного центру  в місті Житомир:  (093) 855-73-93. Звернення також приймаються електронною поштою:  ProminSonca94.gmail.com

з повагою, персонал пансіонату для літніх людей «Промінь Сонця».

Назад к новинам